Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Laukkalan mökit/Santa's Reindeers: varausehdot
Laukkalan mökit / Santa's Reindeers (myöhemmin LM/SR) noudattaa lomamökkien ja lomahuoneistojen (myöhemmin lomakohteen) vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut LM/SR sopimusehdoissa mainitun varausmaksun tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

 

Varauksen tekeminen ja maksu
Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt).

Varauksen voi tehdä netissä, jolloin vahvistus varauksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin heti. Asiakkaan tulee maksaa vähintään varausmaksu (20 % lomakohteen vuokrahinnasta) varauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Loppulasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin varauksen tekoa seuraavana arkipäivänä. Asiakas voi myös maksaa varauksen kokonaisuudessaan heti, jolloin vahvistus, lomakohteen omistaja-/huoltajatiedot ja ajo-ohje avainten luovutuspaikkaan tai lomakohteeseen lähetetään asiakkaan sähköpostiin heti.

Varauksen voi tehdä myös LM/SR puhelimitse, jonka jälkeen LM/SR lähettää asiakkaalle laskun postitse tai sähköpostilla.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.

Laskussa on lomakohteen huoltajan tai omistajan nimi ja yhteystiedot, sekä ajo-ohje avainten luovutuspaikkaan tai lomakohteeseen.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun (20 % lomakohteen vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.

Vuokran lisäksi veloitetaan 20 euron toimitusmaksu.

Mikäli varauksen alkuun on 63 vuorokautta (9 viikkoa) tai enemmän, maksetaan summa kahdessa erässä. Varausmaksu erääntyy maksettavaksi viimeistään 14 vuorokauden kuluttua laskun päiväyksestä. Internet varauksissa varausmaksu maksetaan heti. Loppusuoritus erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen loman alkua.

Mikäli varauksen alkuun on 50–62 vuorokautta (7-9 viikkoa), maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava 6 viikkoa ennen loman alkua. Internet varauksissa varausmaksu maksetaan heti ja loppusuoritus erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen loman alkua.

Mikäli varauksen alkuun on 28–49 vuorokautta (4-7 viikkoa), maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava viimeistään viikon kuluttua laskun päiväyksestä. Internet varauksissa varausmaksu maksetaan heti ja loppusuoritus erääntyy maksettavaksi viimeistään viikon kuluttua laskun päiväyksestä.

Mikäli varauksen alkuun on 27 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa välittömästi samana päivänä. Internet varauksissa koko summa maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa heti.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, LM/SR voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti, kirjeellä osoitteeseen Laukkalan Mökit, Haapalahdentie 171, 81295 HAAPALAHTI tai sähköpostilla osoitteeseen reception@santasreindeers.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut LM/SR.

Toimistoajan (ma-pe 8.30-17, la 10-18) ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksun osuutta (20 prosenttia lomakohteen vuokrahinnasta) ja toimitusmaksua palauteta.

Mikäli varaus peruutetaan muusta syystä kuin alla mainitusta syystä myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.